2014 ohlednutí za III. ročníkem filmového minifestivalu kino KALICH v Třebušíně

01.09.2014 09:52

Ohlédnutí za III. ročníkem

filmového minifestivalu kino Kalich Třebušín  dne 23.8.2014

 

Děkujeme všem našim věrným a novým divákům.

Během sobotního odpoledne a večera  se promítly celkem 4 filmy a celkový počet diváků byl 151.

 

Pohádka:       O myšce a medvědovi                              51 diváků

Dokument:    Trabantem až na konec světa                  37 diváků

Komedie:       Okresní přebor – poslední zápas..           43 diváků     

Drama:           Příběh kmotra                                              20 diváků

 

Začínalo se již tradičně pohádkou, před kterou všechny malé a velké diváky v kině přivítala paní starostka. Po pohádce  O myšce a medvědovi bylo pro děti a dospělé připraveno Rozloučení s prázdninami – spousta zábavných soutěží a úkolů. Děti za soutěžení získávaly dřevěné penízky, za které si pak sami kupovali krásné dárky, výtvarné potřeby a nebo hračky. Nechybělo posezení s občerstvením.

Po soutěžích následovalo pozvání do kina na dokument Trabantem až na konec světa. Před celovečerním filmem, komedií Okresní přebor – poslední zápas Pepika Hnátka, bylo promítnuto poděkování třebušínským fotbalistům TJ Kalich Třebušín . Pro většinu diváků to bylo překvapení, protože mohli prvně slyšet hymnu fotbalistů a k tomu vidět fotografie z jejich zápasů a momentky ze života fotbalových hráčů.

V 22 hodin se začal promítat poslední film, české drama Příběh kmotra. Komu se po filmu nechtělo domu, mohl ještě posedět. 

Děkujeme projektu KINO OTEVŘENO díky kterému jsme již po třetí promítali v našem vesnickém kině.  Velké díky patří Davidovi Trávníčkovi, který dopravil promítací aparaturu a který již po druhé v našem kině  promítal všechny filmy. Děkujeme Obci Třebušín za skvělou spolupráci. Přátelům, příznivcům a našim rodinám děkujeme za pomoc a za jejich podporu.

Těšíme se s vámi opět nashledanou v kině KALICH v Třebušíně.

 

Za o.s. PRO Třebušín Veronika Bayerová